Hyrbil Hamburg

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Hamburg

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Hamburg

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Hamburg genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Hamburg. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Hamburg guide

Biluthyrning Hamburg
Hyrbil Hamburg

Hamburg (officiellt namn: Freie och Hansastaden Hamburg), är en ”stadsstat” i norra Tyskland.Det ligger vid floden Elbe, och avståndet till Nordsjön handlar om. 110 km. Hamburg anses vara en av världens största och viktigaste hamnstäder. Befolkningen i staden är ca 1,8 miljoner (2010).

Omkring 800 var slottet byggdes Hammaburg floden Elbe, och runt fästningen växte staden förrän senare. Under medeltiden, Hamburg – nästa Lübeck – den viktigaste staden i Hansan.

Under andra världskriget var mycket av staden förstördes av de allierades bombplan, men det var under 1950 – och 1960-års restaurering. Idag, Hamburg som en mycket modern och upptagen europeisk stad.

Det finns ett antal sevärdheter av olika slag i Hamburg. Den kanske mest kända är Tierpark Hagenbeck – Tysklands vackraste och traditionella djurparken. Det byggdes så tidigt som 1907, och för närvarande omfattar mer än 2.500 djur (av 360 arter). Parken är ständigt utvidgas, och i det senaste numret av parken har alla djur gott om utrymme, och får frossa i sådana naturliga områden som möjligt. Vid 100-års jubileum 2007 öppnade det en ny tropiskt akvarium med hajar och krokodiler.

Hamburg har också en egen skräckfilm skåp – The Dungeons – mönstret av motsvarande (och mer kända) i London.Här kan du uppleva dramatiserade, kylning episoder i sin historia. Bland annat litet särskilt intresse för Hamburg Erotic Art Museum i nöjesdistriktet Reeperbahn nämns. Här hittar du den mest omfattande historisk samling av erotisk konst.

En mer traditionell konstinstitution, Hamburger Kunsthalle, som har den största och viktigaste konstgalleri. Här är de utställda konstverken både från gamla mästare som Rembrandt och Rubens – och av kända modernister som Jeff Koons och Andy Warhol. Även Nationalmuseum och Museum für Kunst und Gewerbe är populära destinationer.

Några av Hamburgs mest kända byggnader inkluderar St Michaeli kyrka från 1786 med dess 82 meter höga tornet och monumentala byggnaden Speicherstadt slutet av 1885.

Det finns också många grönområden i Hamburg. Viktigast, sjön Alster i hjärtat av staden – och trädgårdarna runt den. Det finns flera utomhusaktiviteter, inklusive segling, rodd och kanot – förutom ren avkoppling och rekreation. Även den vackra Planten un Blumen (lågtyska för Pflanzen und Blumen) är ett populärt turistmål. Detta grundades redan 1886.

Den närmaste flygplatsen är Hamburgs flygplats, som ligger i Fuhlsbüttel – 8,5 miles norr om Hamburgs centrum.