Hyrbil Hammerfest

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Hammerfest

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Hammerfest

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Hammerfest genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Hammerfest. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Hammerfest guide

Biluthyrning Hammerfest
Hyrbil Hammerfest

Hammerfest är en stad och kommun i Finnmark. Hammerfest stad har 7119 invånare (2012) ligger vid Kvaløya med en bro till fastlandet. Hammerfest är den nordligaste staden och ligger på 70 grader nord.

Fiske är den viktigaste industrin i staden, har Hammerfest en lång tradition som en tjänst bas för fiskeflottan i Barents hav. Olje-och gasverksamhet har börjat spela en allt viktigare roll under senare år. På Melkøya precis i utkanten av staden är en stor anläggning för bearbetning som behandlar och kyler gasen från Snøhvit fältet.

Hammerfest är anhalten för Hurtigruten och norrgående kustnära ångbåt kommer Hammerfest varje dag kl 05,35, medan den södergående anländer till 11,35. Arctic Kultur, stadens nya kulturcentrum, som ligger på en del av platsen för den gamla Findus fabrik i Hammerfest. Många kommer till staden för att se midnattssolen kan avnjutas fram till slutet av juli, men den nordligaste staden har så mycket mer man bör missa.

En av attraktionerna är Meridian Kolumn, restes 1854 till minne av den första internationella undersökningen som gjordes av jordens storlek och form. Meridian är på UNESCO: s lista över skyddade kulturarv. Rekonstruktion museet visar historien kring påtvingad evakuering och förbränning av Finnmark och Nord-Troms i 2 Världskriget och återuppbyggnaden. S: t Mikaelskyrkan är världens nordligaste katolska kyrkan. Hammerfest har också en interaktiv Energy Center.

Hammerfest flygplats ligger på fåglar, ca. 30 minuters promenad från centrum av Hammerfest.