Hyrbil Hannover

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Hannover

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Hannover

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Hannover genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Hannover. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Hannover guide

Biluthyrning Hannover
Hyrbil Hannover

Hannover ligger i norra Tyskland och huvudstad i den tyska delstaten Niedersachsen.Staden ligger vid floden Leine och har ca. 520.000 invånare (2010). Hannover är den viktigaste industristad i Niedersachsen – och också en central kommunikationscentral.

Hannover grundades omkring år 900, och var en medlem av den medeltida Hansan. Under en period på 1800-talet var staden huvudstad i en liten kungariket (med samma namn som staden).

Som i så många andra tyska städer var också den gamla staden (Altstadt) i Hannover kraftigt förstördes under 2: a Världskriget. Bara ett fåtal av de gamla byggnaderna har rekonstruerats i sin ursprungliga stil. Detta inkluderar Altes Rathaus från 1400-talet och Marktkirche från 1300-talet. Men det finns en enorm mängd moderna byggnader i staden. En av dessa är Neues Rathaus 1913.

År 2000 EXPO plats i Hannover. I detta sammanhang tog det flera utställningshallar – och periodvis arrangerat olika stor monter och uppvisar här, inklusive Die Deutsche Messe Industri (CeBIT). Annars erbjuder Hannover ett antal intressanta museer och kulturinstitutioner. En av de viktigaste är Landes Theater, som också har en stor operascen.

Hannover är också en stad med många parker och grönområden. Bland dessa är Garten Herrnhäuser mycket välbesökt – kanske främst på grund av den exceptionellt vackra barock anläggning – som innehåller flera spektakulära fontäner, statyer, grottor och små slott. Även Berggarten är ett populärt turistmål, med både bad och vattensporter. Och Eilen Ride-Forest är en zoologisk trädgård är en viktig del av parken.

Ett årligt evenemang som är utmärkande för Hannover är ”Schützenfest”. Det är en fest som varar i tio dagar, samla en stor del av stadens befolkning runt tält, uteserveringar och olika kulturella aktiviteter.

Den närmaste flygplatsen är Hannover-Langenhagen Airport, som ligger 10 miles norr om centrum.