Hyrbil Haugesund

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Haugesund

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Haugesund

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Haugesund genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Haugesund. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Haugesund guide

Biluthyrning Haugesund
Hyrbil Haugesund

Haugesund är en stad och en liten kommun i Rogaland. Staden har 44 524 (2012) invånare, och även öarna Hasseløy och Risøy och delar av den Norheim Karmøy tillhör staden.

Haugesund har ett rutnät av gator från den tid då staden grundades 1854.Centret har en välbevarad trähusbebyggelse, pittoreska gator och gräsmattor. Staden har många nattklubbar och bra restauranger som erbjuder både traditionell hav och skaldjur och internationella rätter. Haugesund är känd för två festivaler. En är festivalen som varje år delar ut det prestigefyllda Amanda Price. Den andra Sildajazzen hålls i mitten av augusti.

Staden var en gång den tredje största handelsflotta i Norge, och det fanns många stora företag här som satt sin prägel på staden. Stadens distinkta rosa rådhuset från 1931 var en gåva från redaren Knut Knutsen OAS och hans fru Elisabeth.

Fiske och sjöfart är fortfarande en viktig ekonomisk motor för Haugesund. Platsen var redan nämnts i Harald Fairhair Saga, men först blev betydande på 1700-talet som en fiskehamn. En stor attraktion i Haugesund Harald Haugen, restes 1872 till minne av Harald Fairhair samlade Norge i 872 Harald borde ha begravts här.

Haugesund Airport ligger Karmøy 14 km utanför staden.