Hyrbil Helsingfors Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Helsingfors Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Helsingfors Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Helsingfors Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Helsingfors Flygplats guide

Biluthyrning Helsingfors Flygplats
Hyrbil Helsingfors Flygplats

Helsingfors-Vanda flygplats (HEL) ligger 17 km norr om Helsingfors.Det finns goda bussförbindelser mellan flygplatsen och Helsingfors, och det finns bussar till andra städer. De fem biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster Sixt, Avis, Budget, Europcar och Hertz. De är belägna i korridoren mellan terminal 1 och 2

Flygplatsen betjänar 130 destinationer, vilket gör det till flygplatsen i norra Europa som har den näst högsta antalet destinationer på kartan. Till exempel finns det dagliga flyg till 10 olika städer i Asien.

14.865.871 passagerare besökte Helsingfors flygplats 2011, är det den fjärde största flygplatsen i Norden och den största i Finland.Den har två terminaler som finns omkring 250 meters mellanrum, var terminal betjänar destinationer utanför Schengenområdet renoverades 2009. Ursprungligen flygplatsen byggdes för de olympiska sommarspelen 1952.

Helsingfors flygplats har ett stort utbud av kaféer, restauranger och barer. Här är taxfreebutik och i övrigt bra shopping, inklusive en Marimekko butik.   Andra bekvämligheter inkluderar gratis trådlöst internet, lekplats, VIP-rum, konvent och besökare.

Hotel GLO Helsingfors Airport ligger i terminal 2 och den större Hilton Helsingfors Airport ligger 100 meter från terminalen. Finlands flygmuseum ligger bara 15 minuter från flygplatsen gåtid har det simulatorer för dem som vill arbeta som pilot.