Hyrbil Hobart

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Australien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Hobart

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Hobart

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Hobart genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Hobart. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Hobart guide

Biluthyrning Hobart
Hyrbil Hobart

Hobart är sätet och den mest folkrika staden i öriket Tasmanien. Det grundades i 1803 som en straffkoloni och är den äldsta staden i Australien efter Sydney.Under 2011 hade staden en befolkning på 211.656 invånare. Tasmanien ligger 240 km sydost om den australiska kontinenten vid mynningen av floden Derwent vid foten av Mt Wellington bergen.

Staden är den ekonomiska och administrativa centrum av ön staten Tasmanien och är också en stor hamn, bland andra fartyg på väg till Antarktis.

Lonely Planet har satt Hobart på listan över 10 rekommenderade resmål under 2013. Hobart är berömd Salamanca Market som kommer att vara Australiens bästa utomhusmarknad, bra shopping och skaldjur. December är en bra månad att besöka med många førjulsaktiviteter och marknader. I slutet av december och början av januari varje år höll Smak Festival. En annan berömd festivalen är musikfestivalen Mona Foma också hållas i sommar januari månad.

Utanför staden Coal River Valley är vinproduktion. Tasmanien svalt klimat (medeltemperatur 16 grader) ger goda förutsättningar för lätta vita druvsorter som Riesling, Sauvignon Blanc, och punkt noir. Det finns goda möjligheter att besöka vingårdar för turister.

Hobart International Airport (HBA) ligger 17 km från stadens centrum.