Hyrbil Hradec Králové

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Hradec Králové

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Hradec Králové genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Hradec Králové. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Hradec Králové guide

Biluthyrning Hradec Králové
Hyrbil Hradec Králové

Hradec Kralove är en stad i Tjeckien Ligger vid floden Elbe i Hradec Kralove Region cirka 120 miles nordost om Prag.Den har en befolkning på 93.490 invånare (2012).

Hradec Kralove ligger i centrum av en rik jordbruksbygd. Annars dess ekonomi baserad på metall, maskiner, socker, textil-och träindustrin. En traditionell verksamhet är tillverkning av musikinstrument, främst Petrof piano. Petrof piano är i dag Europas avgjort piano och piano fabriken. I Hradec Kralove i Tjeckien gjorde piano och pianon som exporteras till alla hörn av världen.

Hradec Kralove är en av de äldsta bosättningarna i Tjeckien och stjälkar redan från 1062. Enligt Josef den andre, som var den tysk-romerske kejsaren 1765 till 1790, många av stadens kyrkor revs för att göra plats för befästningar. Men fortfarande står katedralen, som byggdes 1303.

Staden är känd för slaget vid Königgrätz den 3: e Juli 1866 som fastställts den preussiska-österrikiska kriget.

Bland attraktionerna är ett museum tillägnat konstnären Egon Schiele, som levde några år i staden. Museet för modern konst rankas bland de mest prestigefyllda museer i Tjeckien. Sedan 2004 har Hip Hop Kemp, en av de största europeiska festivaler hip hop, hållits varje år i augusti. Varje juni höll en internationell teaterfestival.

Den närmaste flygplatsen är Pardubice Airport ligger ca 25 km söderut. Men de flesta internationella flygningar avgår från Prag Václav Havel flygplats som ligger ca 140 km väster om staden.