Hyrbil Jakarta

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Indonesien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Jakarta

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Jakarta

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Jakarta genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Jakarta. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Jakarta guide

Biluthyrning Jakarta
Hyrbil Jakarta

Jakarta (tidigare Batavia och Jakarta) är huvudstad i Indonesien och har ca 9,6 miljoner invånare (2010).Staden är nästan helt vuxit tillsammans med flera mindre närliggande städer och Metropolitan Area – heter Jabotabek – har en total befolkning på över 28 miljoner.

Jakarta ligger på den nordvästra kusten av ön Java, vid mynningen av floden Ciliwung. På vintern är staden och dess omgivningar ofta utsätts för kraftiga monsun vindar och översvämningar.

Det har varit en uppgörelse här sedan 400-talet, och berättelsen har sedan varit ganska turbulent. Nederländerna gjorde på 1600-talet dåvarande Batavia till mitten av deras Ostindiska handeln och den holländska dominansen varade till Indonesien blev en självständig stat 1949.

Stadsbilden präglas av de många olika epoker i Jakarta historia, speciellt koloniala – där både holländska, kinesiska och arabiska kulturen rådde. Den moderna delen av staden domineras av breda boulevarder och särskilt längs huvudgatan ”Jalan Thamrin” det som anges ett antal skyskrapor.

Jakarta erbjuder flera intressanta museer – inklusive Nationalmuseum Gajah. Annars både gamla stan och den traditionella hamnen Sunda Kelapa – med fler förankrade permanenta skonare – väl värt ett besök. Andra typiska turistattraktioner inkluderar Sea World och Ragunan Zoo, som har cirka 300 olika djurarter att visa upp.

En populär kulturell attraktion i stan, Art Centre ”Taman Ismail Marzuki”. Det är hem till en sådan Jakarta Art Institute och Jakarta Planetarium.

Jakarta är också en stad där du kan göra många spännande inköp. Förutom ett antal stora köpcentra finns flera spännande och traditionella marknader. Annars Jakarta är en gourmet stad, där förutom internationella menyer kan också njuta indonesiska rätter, som ofta baseras på fisk och skaldjur (fisk och skaldjur), samt ris, kokosmjölk och färska grönsaker.

Klimatet är tropiskt i Jakarta – med mycket varma somrar. Den bästa tiden att besöka nordeuropéer är därför perioden från november till mars.

Den närmaste flygplatsen är Soekarno-Hatta International Airport, som ligger ca. 32 km nordväst om centrum. Detta är den största flygplatsen i Indonesien.