Hyrbil Jönköping Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Jönköping Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Jönköping Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Jönköping Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Jönköping Flygplats guide

Biluthyrning Jönköping Flygplats
Hyrbil Jönköping Flygplats

Jönköping Airport (JKG), kallad Axamo är en flygplats belägen 8 km sydväst om Jönköping motorväg 40 Det finns en regelbunden busstrafik (Route 18) mellan Jönköping centrum och flygplatsen tar cirka 20 minuter.Avis, Sixt, Europcar och Hertz är biluthyrningsföretag representerade på flygplatsen.

Under 2011 82.852 passagerare passerar flygplatsen.Flygplatsen öppnades 1961 och ägs idag av Jönköpings kommun. Det finns flera avgångar dagligen till Stockholm, både Arlanda och Bromma flygplats.Föreningen med Köpenhamn har stängs och öppnas igen några gånger, och från och med januari kommer återigen att vara flyg till Köpenhamn.Det kommer också att öppna en rutt med Ryanair Barcelona ( Girona ).Det finns flera charterflyg från flygplatsen, inklusive till Madeira, Rhodes och Turkiet.

Flygplatsen har en restaurang, taxfreebutiker och erbjuder gratis trådlöst internet. Andra bekvämligheter inkluderar konferensrum med upp till 60 personer och möjlighet att tjäna. Flygplatsen kan också användas för andra evenemang, som bröllop.