Hyrbil Karlovy Vary

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tjeckien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Karlovy Vary

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Karlovy Vary

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Karlovy Vary genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Karlovy Vary. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Karlovy Vary guide

Biluthyrning Karlovy Vary
Hyrbil Karlovy Vary

Karlovy Vary (tyska: Karlsbad) är en stad belägen i västra Böhmen i Tjeckien, 120 km väster om Prag.Den har 53.708 invånare (2008). Det är historiskt känd för sina varma källor och är en av världens mest berömda kurorter. Karlovy Vary är Tjeckiens näst mest besökta turistmål efter Prag.

Spa verksamheten startade så tidigt som 650 år sedan, men det blev ett populärt turistmål på 1800-talet, då även internationella kändisar kom besöker för spa-behandling.

Karlovy Vary har en mängd olika värmekällor. Den mest kända är Sprudel kastar 72 ° C intermittent vatten 11 meter upp i luften. Karlovy Vary efterfrågas särskilt av personer med mag-och metabola sjukdomar. Det rekommenderas också av personer med mer allvarliga sjukdomar som cancer. Staden har många spa och bad hus och hotell som erbjuder förstklassiga tjänster relaterade till traditionella spabehandlingar.

Staden är också känd för Karlovy Vary International Film Festival och den populära tjeckiska likören Becherovka Karlovarská. Den berömda glastillverkaren Moser Glass ligger i Karlovy Vary. Staden har också gett namn åt den berömda delikatess Karlsbad-gula kanderad i varmt sockerlag. Karlovy Vary har använts som plats för många filmer.

Den Karlovy Vary International Airport ligger i byn Vrata Olšová 6 km sydost om centrum. Avståndet till Prag Václav Havel flygplats är ca 130 km.