Hyrbil Karlsruhe

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Karlsruhe

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Karlsruhe

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Karlsruhe genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Karlsruhe. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Karlsruhe guide

Biluthyrning Karlsruhe
Hyrbil Karlsruhe

Karlsruhe är en stad i delstaten Baden-Württemberg som ligger i sydvästra Tyskland, nära den fransk-tyska gränsen och floden Rhen.Karlsruhe grundades 1715 som Palatset i Karlsruhe, när Tyskland var en serie av furstendömen och stadsstater.

Staden är känd för sin distinkta arkitektur och stadsplanering i staden. I centrum av strukturerna, slottet byggdes, och från detta centrum utstrålade 32 gator ut. På grund av detta kan planeringssystemet likna en fläkt Karlsruhe har smeknamnet ”fan stad”.   Många av gatorna är idag och slottet (eller palats som den ofta kallas) med park och botanisk trädgård i mitten av denna struktur, är det verkligen värt ett besök.

På grund av likheter med den amerikanska huvudstaden har det spekulerats i att Karlsruhe har varit modell för stadsplanering i Washington, DC

Staden har en bra kulturella aktiviteter som teater, museer och konsertsalar. En av dem är statliga Art Gallery med målningar från sex olika århundraden. Staden har sin egen opera.

Järnvägsstationen ligger Stadtgarten rekreationsområde där det också finns en djurpark. Staden är ett universitet och forskningscentrum. Det finns en omfattande forskning och utveckling med fokus på hållbar energi och Internet teknik i staden.

Den närmaste större flygplats är Baden Airpark ligger 40 km från staden Karlsruhe. En annan stor flygplats är Stuttgart Airport, ca. 84 km från Karlsruhe.