Hyrbil Karup

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Danmark
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Karup

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Karup

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Karup genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Karup. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Karup guide

Biluthyrning Karup
Hyrbil Karup

Karup är en liten stad i centrala Jylland med högst 2211 invånare (2006). Det är 2 ½ mil från den berömda och mycket större staden Viborg.   Fly är på många sätt ett index för staden.   En av attraktionerna är faktiskt Gedhusvagten Aviation Museum, och på senare år Karup Airport har uppgraderats till en modern flygplats med flera dagliga flyg till Köpenhamn, och en del charter.   En originell egenskap av flygplatsen är att ett antal samtida danska konstnärer har fått i uppdrag att dekorera den.

Under medeltiden, flockades pilgrimer från södra Europa till Karup att bli botad av Heliga Källan, som fortfarande kan ses i en privat trädgård på Karups kyrka (1100).

Från Karup skivan går Karup Å, känd från Jeppe Aakjær poesi. Där kan du hyra en kanot och paddla genom morerna med många historiska sevärdheter.   Karup Å och det omgivande området har varit VisitDenmarks blå stämpel sportfiskare eget område.   Genom att lösa fiskekort kan fiska fina öring där. Karup är överhuvudtaget en bra bas för en aktiv semester.