Hyrbil Danmark

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Danmark

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Danmark

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Danmark genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Danmark. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Danmark guide

Biluthyrning Danmark

Hyrbil Danmark

Danmark ligger i norra Europa, och är en del av Skandinavien. Landet är också – tillsammans med Norge och Sverige – Det geografiska området i Skandinavien.Befolkningen är väl över 5600 tusen (2010).

Danmark gränsar Tyskland i söder, och har även kust vid Nordsjön, Skagerrak, Kattegatt och Östersjön.Utöver halvön Jylland består landet av ett antal stora och små öar, är Zeeland störst. Var är huvudstad Köpenhamn, med förorter har cirka 1,2 mill.innb. Andra större städer i Danmark är Århus, Ålborg och Esbjerg (alla i Jylland) och Odense på ön Fyn.

De största och mest kända öar är annars Fyn, Lolland, Falster och Bornholm. Det senare är Östersjön – från Skåne i Sverige och Tyskland / Polen.Naturen i Danmark Består främst av en relativt platt sluttning landskap – med dyner längs stora delar av kusten.

Konungariket Danmark ingår även Grönland och Färöarna, båda med en viss grad av självständighet.

Bland de viktigaste turistattraktionerna i Danmark finns flera stora nöjesparker, öppna museer luft och Slott. Många av slotten är lämpliga för boende. Annars, stränder, särskilt längs den västra kusten av Jylland, mycket populär.

Danmarks största flygplats är Copenhagen Airport – Kastrup, ligger på Amager strax utanför kapital. Det är också den största flygplatsen.

Destinationer

Meny