Hyrbil Kingston Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kingston Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kingston Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kingston Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kingston Flygplats guide

Biluthyrning Kingston Flygplats
Hyrbil Kingston Flygplats

Kingston Norman Manley International Airport (KIN) – döpt efter politikern Norman Manley – ligger 15 kilometer söder om centrala Kingston, särskilt på en halvö på den motsatta sidan av Kingston Harbour. Detta är en upptagen flygplats, som betjänar cirka 1,7 miljoner passagerare per år.

Det finns direktflyg till flera internationella destinationer från Kingston Airport – främst i Amerika och Europa. Många flygbolag här, inklusive British Airways, Air Jamaica, American Airlines, Caribbean Airlines och Cayman Airways.

Flygplatsen öppnades 1968 – och det var för många år känd som Palisadoes. För närvarande är en viktig utveckling av den nya terminalen i tid, och detta arbete beräknas vara klart under 2022.

Det finns 30 tjänstemän restauranger, kaféer, kiosker, barer och butiker på flygplatsen – så anläggningarna är mycket bra här för resenärer. Det finns också tillgång till trådlöst internet finns på flygplatsen och konferensrum. Men det finns inga hotell på Kingston flygplats, men du kan hitta ett bra urval av platser att bo i alla prisklasser i och runt staden.

Att ta sig från flygplatsen i själva Kingston, kan man ta en buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Kingston, kan en vända till en av de biluthyrningsfirmor representerade på terminalen på flygplatsen. Det är delvis biluthyrningsföretag Avis, Budget, Hertz och Island Hyrbilar kontor.