Hyrbil Köln

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Köln

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Köln

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Köln genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Köln. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Köln guide

Biluthyrning Köln
Hyrbil Köln

Köln ligger i den östra delen av Tyskland, i Nordrhein-Westfalen.Staden har ca 1 miljon invånare (2011), och är den 4: e högsta (efter Berlin, Hamburg och München).

Köln ligger på båda sidor om floden Rhen, åtta broar som förbinder stadsdelar. Köln är en stor knutpunkt och har en stor inre hamn. Köln del av stads-och industriområde ”Rhein-Ruhr”.

Staden är en viktig ekonomisk, kulturell och historiska centrum av regionen och ett stort handelscentrum. Det är också en av Tysklands viktigaste finansiella centrum – med ett antal banker och försäkringsbolag. Dessutom, en University Cologne, där ca. 50.000 av invånarna är studenter.

I den gamla staden ”Altstadt” är den berömda Kölnerdomen från 1200-talet. Detta är en romersk-katolsk katedral, och en av stadens mest kända landmärken. Katedralen har två torn (157 meter hög) och är världens näst högsta gotiska byggnad. Domkyrkan har sedan 1996 funnits på UNESCO: s världsarvslista.

Andra turistattraktioner inkluderar Köln den romanska kyrkan ”Gross St Martin” från 1200-talet, Stadshuset från 1569 i renässansstil, Schnutgen Museum – med utställningar av religiös konst, Museum Ludwig – med utställningar av samtida konst och en romersk-germanska museet – med arkeologiska utställningar.

Staden har också ett antal parker och rekreationsområden – inklusive ”Rheinpark”. För att komma hit kan du ta linbanan ”Rheinseilbahn” – som har funnits sedan 1957. Genom Rheinpark är också stadens zoo.

Köln har annars bra shopping och ett pulserande nattliv.

Flygplatsen Köln / Bonn Airport ligger 15 miles sydost om centrum.