Hyrbil Kuala Lumpur

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Malaysia
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Kuala Lumpur

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kuala Lumpur

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kuala Lumpur genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kuala Lumpur. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kuala Lumpur guide

Biluthyrning Kuala Lumpur
Hyrbil Kuala Lumpur

Kuala Lumpur är huvudstad Malaysia, ligger väster om landet – ca 40 km från kusten.Det är också centrum för en separat federalt territorium inom staten Selangor gränser. Befolkningen är cirka 1,8 miljoner, och staden har en stark position som Malaysias största kommersiella, kulturella och pedagogiska centrum.

Kuala Lumpur grundades som en gruvstad i kinesiska i 1857 och utvecklades snabbt med fler och fler funktioner. Under de senaste åren har expansionen i riktning mot en modern storstad har formidabel.

Idag Kuala Lumpur är tydligt märkt av Malaysias snabba och stark ekonomisk tillväxt och modern arkitektur med höghus och kontorsbyggnader kännetecknar stora delar av det urbana landskapet. Ändå har staden också ett antal mer traditionell arkitektur att visa upp, både kinesiska och islamisk inspirerade. Utvecklingen har lett till att ha bildat flera centra. De flesta sevärdheterna återfinns i den traditionella centrum, beläget vid sammanflödet av Kelang och Gombak möts.

Bland de naturliga besök mål Merdeka (”Frihetstorget”), som Malaya-Federation utropades 1957. Även Town China Town med sin omisskännliga kinesiska tecken måste anges. Andra traditionella attraktioner är nationalförsamlingen, National Monument nationella moské och flera intressanta museer. Familjer med barn kommer också ofta lägga tillbaka väg aktivitet park Taman Tasek Perdana.

När det gäller modern arkitektur, det finns flera framstående skyskrapor, vilket bidrar i hög grad till att bilda Kuala Lumpurs ”skyline”. Det gäller främst Malaysia Telecom byggnad (310 meter), Plaza Rakyat (382 meter) och 450 m hög tvillingskyskraperen ”Petronas Twin Towers”. En spektakulär gångbro förbinder 41 och 42 våningen i två ”torn” – och från att det är 170 meter ner till gatunivå.

Staden är annars en klar mångkulturella karaktär, där man kan se minareter, spiror, kinesiska pagoder och indiska tempel sida vid sida.

Den närmaste flygplatsen är Kuala Lumpurs internationella flygplats, som ligger ca. 50 km sydväst om staden.