Hyrbil Kyoto

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Japan
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Kyoto

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Kyoto

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Kyoto genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Kyoto. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Kyoto guide

Biluthyrning Kyoto
Hyrbil Kyoto

Kyoto ligger på ön Honshu, vid södra änden av Biwasjøen.Avstånd sydväst till den närliggande staden Osaka är ca 50 km – och Kyoto är i stort sett vuxit i takt med Osaka.Staden har en befolkning på nästan 1,5 miljoner (2006).

Kyotoprotokollet betraktas som ett centrum för japansk konst, och staden är särskilt känd för sin silke vävning och tillverkning av porslin, silver, emalj, etc. – som har en enorm marknad både i Japan och internationellt.Silke vävning fabriker kan spåra sin historia tillbaka till när Kyotoprotokollet grundades 794 e.Kr.Kr. Staden, som bär en viss touch av kinesiska influenser, från dess grundande till 1868 – som är över 1000 år – Japans huvudstad och residens den kejserliga familjen.

Kyoto är också känd som en av de viktigaste centra för bank och finans, men är också en viktig utdanningsby med flera universitet – inklusive Kyoto University och Doshisha universitet (båda grundade under senare delen av 1800-talet), och flera buddhistiska universitet.

Bland de arkitektoniska underverk i staden finns det flera gamla vackra byggnad i traditionell japansk stil – inklusive Kejserliga palatset. Även Nijo slott från 1603 nämnas, vilket en av Japans mest berömda slott från denna period.

Annars många bevarade tempel i Japans största turistattraktioner. De är en del av den historiska Kyoto, som i sin helhet förklarades som världsarv av Unesco 1994. Bland de största attraktionerna är shintoistiske Kamo-wakeikazuchi templet från 678 e.Kr.Kr, den buddhistiska tempel, Kiyomizu-dera från 1633 (som går tillbaka till 700 e.Kr.), Daigoji från 952 och Kinkauji (”Golden Pavilion”) från 1397 -. Förutom den underbara Moss Park Saihoji. Kyoto omfattar också ett antal intressanta museer och andra kulturinstitutioner.

Vad många nog först och främst förbinder Kyoto med idag är det så kallade Kyotoprotokollet om minskning av de globala utsläppen av växthusgaser (som antogs 1997).

Den närmaste internationella flygplatsen är Kansai International Airport utanför Osaka, som är ca. 110 km sydväst om Kyoto.