Hyrbil La Antilla

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Spanien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil La Antilla

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning La Antilla

Hitta det bästa priset på biluthyrning i La Antilla genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i La Antilla. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

La Antilla guide

Biluthyrning La Antilla
Hyrbil La Antilla

La Antilla ligger i sydvästra Spanien – I kommunen Lepe – och är en liten badort med ca 3.000 invånare (2011).Staden ligger i provinsen Huelva och tillhör Andalusien regionen.

På sommaren befolkningen ökar kraftigt i La Antilla, när turister kommer hit för att sola, bada, strand och vattensporter. Många spanjorer semester här, och är känd för sin rena badvatten och dess avkopplande atmosfär. La Antilla är också en utväg för golfentusiaster, då staden har en stor 24-håls golfbana.

Huvudattraktionen i La Antilla är stranden, vilket är 3 km lång och 90 meter bred. Den består av fin gyllene sand. Staden har också en vacker strand kantad med palmer.

Längs huvudgatan ”Avenida de Castilla” finns en mängd butiker, barer och en marknad, och La Antilla har också ett bra utbud av restauranger, hotell och nöjesställen.

Några miles bort La Antilla, den ”dubbla” turistorten Islantilla (2011).

5 km norr om La Antilla, är Lepe staden, som har 27.000 invånare (2011). Här kan du besöka kyrkan ”Iglesia de Santo Domino de Guzmán” från 1300-talet. Området ser också tornet ”Torre del Catalán” från 1600-talet, vilket är öppet för allmänheten.

Den närmaste flygplatsen är Faro flygplats, som ligger i Portugal – 89 km sydväst om La Antilla.Ett annat alternativ är Sevillas flygplats, som ligger 143 km öster om La Antilla.