Hyrbil Larvik

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Larvik

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Larvik

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Larvik genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Larvik. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Larvik guide

Biluthyrning Larvik
Hyrbil Larvik

Larvik är en stad och kommun i Vestfold. Larvik, Vestfold största kommun, både yta och folkmängd, efter en kommunal sammanslutning 1988. Hem till 24   422 (2012) invånare i staden.Larvik är en av Østlandets största hamnarna bilfergeforbindelse till Danmark.

Den enskilt största verksamhet är familjeföretag Treschow-Fritzøe huvudsakligen verksamt inom träprodukter, trä och stenindustrierna. År 2003 öppnade Fritzøe brygd som är ett komplex av butiker, lägenheter och kontor. I Larvik är Farris och Farris fabriken med kung Haakon och kung Olav källor.

Det finns från stenåldersboplatser i området, är den äldsta 10 200 år gamla. Den äldsta handel och ansåg också den äldsta staden Skiringssalkaupang staden, som ligger i Viksfjord fem kilometer utanför Larvik centrum. Du måste ha bott omkring 500 personer på 800-talet.

De äldsta husen i Larvik staden ligger på Tollerodden med den gamla tullhuset från 1712. Det är också Larvik kyrka från 1677 och Laurvig sjukhus från 1762. En annan attraktion är herrgård som byggdes 1677 av Larvik grundare, greve Ulrik Frederik Gyldenløve.

Larvik är ett populärt semestermål och har ett utbud av boende och matställen.

Bokträ som är som en stor park bakom staden är en viktig känd varumärke för staden. Larvik har också fostrat kändisar som Colin Archer, Thor Heyerdahl och Arne Nordheim.

Den närmaste flygplatsen är Stick flygplats ca 25 km norrut.