Hyrbil Legnica

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Legnica

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Legnica

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Legnica genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Legnica. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Legnica guide

Biluthyrning Legnica
Hyrbil Legnica

Legnica är en stad i västra Polen vid gränsen till Tyskland och Tjeckien och har sitt huvudkontor i Schlesien regionen.Staden har en befolkning på 104.178 (2009) invånare och ligger på stranden av floden Kaczawa.

Staden är känd för en unik historisk händelse, slaget vid Legnicia April 9, 1241. Mongolerna var på väg att invadera Östeuropa och möttes med en kristen armé. Från 1945 till 1990, under det kalla kriget var staden högkvarter de sovjetiska styrkorna i Polen. Den hade ett starkt inflytande på livet i staden och det var indelad i polska och sovjetiska områden, den senare ofta stängt för allmänheten

Legnica är främst känd industrib, särskilt koppar och nickel industrier viktigt. Det har också många historiska sevärdheter. Bland de mest intressanta är de Piast medeltida slott ligger norr om gamla stan och Lubiąż Abbot hus där koppar Museum. Den gamla staden Legnica har en stor fyrkant med ett rådhus barock.

Staden är känd för sina parker och trädgårdar, och har 700 tunnland grönområden, mestadels längs floden Kaczawa. Tarninow område är särskilt attraktiv.

Under de senaste åren har Legnica ofta som en film som för filmer som ett resultat av dess välbevarade Gammelby med tysk arkitektur, nära till Tyskland och låg kostnad.

Den närmaste flygplatsen är Wroclaw flygplats ligger 75 km från stadens centrum.