Hyrbil Lillehammer

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Lillehammer

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Lillehammer

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lillehammer genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lillehammer. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lillehammer guide

Biluthyrning Lillehammer
Hyrbil Lillehammer

Lillehammer är en stad och kommun söder om Gudbrandsdalen i Oppland norra änden av sjön. Staden Lillehammer har 20.857 invånare (2012). Lillehammer kallas också ”dølabyen.”

Lillehammer har mycket att erbjuda sina besökare. Rd är en mall med 125 butiker som kallas den längsta stad gatan, med två våningar trähus byggt i slutet av 1800-talet. Strand köpcentrum ligger direkt vid sjön och E6 i Lillehammer.

Maihaugen är det största museet i Norge utanför Oslo.Här är friluftsmuseum med över 200 byggnader, utställningar och matställen. Maihaugen har öppet hela året och erbjuder upplevelser för människor i alla åldrar. Här kan du få en glimt av Gudbrandsdalens forntida kultur och traditioner.

På grund av alla familjejordbruk Lillehammer är ett paradis för barn. Lilleputthammer Lillehammer är en miniatyr, 15 km utanför staden. Det är också Hunderfossen som är en av Norges största turistattraktioner med över 250.000 besökare varje sommar. Den norska Troll park där magi och äventyr tema är full av underbara upplevelser.

År 1994 Lillehammer värd för OS, och många växter är populära på vintern. En av dem är Hafjell Resort är ett av de bästa orterna med 13 liftar. Bergen Nordseter och Sjusjøen erbjuder en uppsjö av aktiviteter för fritid och rekreation

Staden är den nordliga ändstationen av ”Skibladner”.

Oslo Airport är beläget 145 km söderut.