Hyrbil Lima Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Peru
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Lima Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Lima Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lima Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lima Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lima Flygplats guide

Biluthyrning Lima Flygplats
Hyrbil Lima Flygplats

Jorge Chavez International Airport (LIM) ligger 8 miles nordväst om centrala Lima, betjänar huvudstaden i Peru. Flygplatsen är uppkallad på spanska Aeropuerto Internacional Jorge Chavez.

Lima Airport grundades på 1960-talet, och har en terminalbyggnad. Flygplatsen byggdes ut och renoverades 2005, och vann ”Bästa flygplatsen i Sydamerika 2010” av Skytrax.

Om 25 flygbolag – däribland United Airlines, Taca Peru, KLM, Iberia, American Airlines och Air France – har direktflyg till flera destinationer, inklusive i Europa. Det är till exempel. flyg härifrån till Paris och Amsterdam.

Det finns bra offentliga anläggningar på flygplatsen, och du hittar ett bra utbud av restauranger, kaféer och barer mellanmål här. Det finns också bra shopping på flygplatsen, efter Peru Plaza Shopping Center byggdes.Det finns cirka 20 butiker (inklusive tull-butik). Andra faciliteter på Lima flygplats är bank, bankomater, valutaväxling, reception, resebyrå, informationsdisk, vårdcentral, tillgång till internet och massage.

Nära terminalbyggnaden är 4-stjärnigt hotell ”Ramada Costa del Sol Lima” – som kan erbjuda besökarna pool, business center, spa och skönhetssalong.

Transportmöjligheter från flygplatsen till centrala Lima består av buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Lima, ett antal biluthyrningsföretag på sina kontor på flygplatsen – inklusive budgeten, dollaren och Hertz.