Hyrbil Peru

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Peru

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Peru

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Peru genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Peru. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Peru guide

Biluthyrning Peru
Hyrbil Peru

Peru är ett land som ligger på den västra sidan av Sydamerika till Stilla havet. Peru gränsar Ecuador och Colombia i norr, Brasilien och Bolivia i öster och Chile i söder.Befolkningen är 30   135.875 (2012) invånare.Liksom de flesta länder i Sydamerika är det officiella språket i spanska. Huvudstaden är Lima och Inka imperiet hade sin kärnområde i dagens Peru.

Peru är ett mångsidigt och spännande länder att besöka. Landet har en stor arkeologiska arv från förkolumbianska kulturer, särskilt från Inka imperiet, och många av dem UNESCO: s världsarvslista. Det är mest kända attraktion är Machu Picchu, känd som den förlorade staden Inkornas, som är en förkolumbianska inkastaden 2200 m i bergen i Urubambadalen. Machu Picchu i listan över världens nya underverk buljong.

Peru har ett stort kök, där en av specialiteterna är ceviche. Det har också vacker natur sträcker sig från kusten till de majestätiska Anderna som löper genom landet från nordväst till sydost. I öster Amazonas regnskog.

Spanjorerna erövrade Peru 1531-33 och etablerat en Vicekungadömet som ingår de flesta av sina sydamerikanska kolonier. Peru förklarades en självständig republik 1821.

Huvudstaden Lima är porten till landet. Den historiska stadskärnan med vackra koloniala byggnader har förklarats världsarv. Det finns museer, några förspanska arkeologiska platser som Caral, och ett brett utbud av kultur och rika traditioner.

Cuzco var den största staden och huvudstad i Inkariket, är ett mycket populärt resmål.

Ett annat måste är Titicacasjön är den högsta farbara sjö i världen 3812 meter

Inom den närmaste Chiclayo görs spektakulära arkeologiska fynd från tiden före Inka som Herren Sipan i Huaca Rajada och pyramiderna i Tucume.

Staden Arequipa, Colca Valley är känd som ”White City” för sin vackra koloniala arkitektur, kyrkor och kloster byggdes i vit sten som är unikt för regionen.

Jorge Chavez internationella flygplats ligger 14 km från centrala Lima.

Destinationer