Hyrbil Lissabon Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Lissabon Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lissabon Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lissabon Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lissabon Flygplats guide

Biluthyrning Lissabon Flygplats
Hyrbil Lissabon Flygplats

Lissabons flygplats – Portela – (LIS) ligger 7 km nordost om centrum av den portugisiska huvudstaden Lissabon.Flygplatsen tjänar mellan 13 och 14 miljoner passagerare per år.

Lissabons flygplats invigdes 1942 och har för 2 Världen har genomgått flera expansioner i takt med den ökande mängden trafik. Det finns nu planer på en ny internationell flygplats 50 miles nordväst om Lissabon, men ingen tidsram har inte slutgiltigt fastställts.

Det finns två terminaler på flygplatsen, och ett stort antal flygbolag har regelbundna flygningar härifrån till en mängd olika destinationer i Europa, samt vissa städer i Amerika, och Nordafrika.

Att ta sig från flygplatsen till Lissabons centrum, finns det flera möjligheter. Det mest effektiva är att använda flygbussen. Annars finns det också vanligare bussar, förutom taxi service är bra. Om du vill hyra en bil på flygplatsen kan det vara bra att veta att många av de berömda, internationella biluthyrningsfirmor finns representerade här. Detta inkluderar Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt.

Det finns ett bra utbud av butiker och restauranger i terminalbyggnaderna – samt några olika maskiner automater på flera ställen på flygplatsen. Andra offentliga tjänster som kan nämnas är VIP-lounge, konferensfaciliteter, trådlös internetuppkoppling och fax.

Det finns inga hotell på flygplatsområdet. De närmaste hotellen är Radisson SAS Hotel Lisbon Holiday Inn Lisbon.