Hyrbil Lübeck

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Tyskland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Lübeck

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Lübeck

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lübeck genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lübeck. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lübeck guide

Biluthyrning Lübeck
Hyrbil Lübeck

Hansastaden Lübeck är den näst största staden i Schleswig-Holstein i norra Tyskland, och en av de största hamnarna i Tyskland.Det ligger vid floden Trave och var under flera århundraden ”huvudstad” i den mäktiga Hansan. Staden har en befolkning på 210.577 (2011) invånare. Lübecks Gamla stan är noterat på en ås mellan floderna Trave Wakenitz och koppla den till Östersjön 15 km längre norrut.

Under 700 år, mellan 1226 och 1937, var Lübeck en oberoende stad. År 1937 kom Större Hamburg Act 1937, så staden förlorat sin självständighet och kom under den preussiska provinsen Schleswig-Holstein.Man tror att orsaken till att staden förlorat självständighet är att Lübeck myndigheterna vägrade Hitler att göra ett tal i staden under valkampanjen år 1932

Bombningen av Lübeck under 2 Världskriget förstörde tre av de viktigaste kyrkorna och större delar av byn. Den gamla staden är en UNESCO: s världsarvslista och är känd för den årliga traditionella julmarknad och vackra exempel på arkitektur från medeltiden. Lübeck betraktas som det främsta exemplet på en oberoende stad i medeltida Nordeuropa.

Lübeck är också känd för sin marsipan produktion. Enligt en lokal legend uppfanns i Lübeck marsipan som svar på militära belägringen eller hungersnöd. Historien är att staden tog slut alla livsmedel utom lagrade mandel och socker som används för att göra bröd av marsipan

Lübeck är en rik kultur och har många små museer, är en av dem Lübeck Museum of Puppet.

Lübecks flygplats ligger 8 miles söder om Lübeck.