Hyrbil Lucerne

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Schweiz
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Lucerne

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Lucerne

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lucerne genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lucerne. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lucerne guide

Biluthyrning Lucerne
Hyrbil Lucerne

Lucerne är det franska namnet på staden som förmodligen är mer känd under sitt tyska namn – Luzern. Staden ligger i norra Schweiz, och är huvudstad i kantonen Luzern.Staden ligger där floden rinner ut i Reuss   Vierwaldstätter Lake.Staden Luzern / Luzern har cirka 60.000 innbbyggere (2010), men det uppskattas hela huvudstadsregionen med en befolkning öka till cirka 200.000.

Luzern / Luzern är en viktig järnvägsknut och turist tillströmningen är betydande.

Dess historia går tillbaka till 700 e.Kr., då den grundades ett kloster här, och under hela medeltiden växte staden runt klostret – och blev ett viktigt handelscentrum.

Bland sevärdheter i Lucerne, finner vi den största och mest moderna Transport Museum. Den innehåller också ett planetarium och en ”Kosmorama”. Annars Chapel nämnde. Detta var ursprungligen en täckt träbro, som byggdes 1333 över floden Reuss. Inne i överbyggnaden kan se en hel del målningar från 1600-talet, som porträtterade staden och dess historia. Det var alltså en stor kulturell katastrof när bron brann 1993. En kopia senare byggdes så att du återigen kan få en känsla av denna unika byggnad.

En annan typ av attraktion är trädgårdarna ”Eiger”. Den är byggd kring en gigantisk nedfall från istiden, och anläggningen även ett museum. I en bergvägg i denna imponerande anläggning kan man se den så kallade ”Lion monumentet” – ett minnesmärke över fallna schweiziska gardet genomsnitt huggen ur en stor sandsten block. Modell av monumentet ritades av den berömde danske skulptören Bertel Thorvaldsen.

Och om behovet av en antenn turné i Luzern / Luzern, kan man ta vävnad från förorten Kriens vägen till toppen av berget Pilatuskulm, som ligger på en höjd av 2070 meter

Den närmaste flygplatsen är Zürich-Kloten internationella flygplats, som ligger cirka 68 km norr om centrala Luzern.