Hyrbil Zürich Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Zürich Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Zürich Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Zürich Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Zürich Flygplats guide

Biluthyrning Zürich Flygplats
Hyrbil Zürich Flygplats

Zürich Airport (ZRH), även kallad ”Flughafen Kloten”, som ligger i byn Kloten – ca 12 miles norr om Zürich centrum.Detta är Schweiz ’s största flygplats – och även bas för Swiss International Air Lines och Lufthansa.Flygplatsen betjänar över 20 miljoner passagerare årligen.

Zurich Airport grundades 1921 och har sedan dess expanderat flera gånger – senast 2003. Sedan en ny terminalbyggnad, och det skapades en automatisk tågförbindelse mellan den nya och den gamla terminalen.

Många internationella flygbolag är ansvariga för en rad fasta rutter tjänster till destinationer i stora delar av världen.

Det finns ett stort utbud av kaféer, restauranger och butiker på Zürichs flygplats. Med tanke på att Schweiz inte är medlem i EU, tullfritt erbjudande till alla utländska passagerare ovanligt stora.

Av offentliga anläggningar under andra omständigheter, nämnde stora konferenscentret. Det finns ett antal hyra kontor och mötesrum för upp till 120 personer i. Centret erbjuder kurser fax, telefon och internet-tjänster.

För att komma från Zürich flygplats till Zürich centrum, har du många alternativ. Det finns tåg från en station till en av terminalbyggnaderna – inte bara till Zürich, men även Bern, Basel och Luzern / Luzern. Även buss är mycket bra (och även nattbussar). Annars kan man naturligtvis använda taxi.

Om du vill hyra en bil i Zürich, den berömda och internationella biluthyrning byråer Avis, Budget, Europcar, Hertz, National och Sixt kontor på flygplatsen.

Det finns ett antal hotell i och nära Zürich flygplats. Den närmaste är Hilton Zurich Airport och Novotel Zurich Airport Messe. Många av de hotell som är lite längre bort, och erbjuder en gratis buss från flygplatsen.