Hyrbil Manaus

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Brasilien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Manaus

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Manaus

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Manaus genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Manaus. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Manaus guide

Biluthyrning Manaus
Hyrbil Manaus

Manaus är en stad i norra Brasilien och huvudstad i delstaten Amazonas.Det ligger på Rio Negro ligger inte långt från sammanflödet av Amazonfloden. Staden har en befolkning på 1.861.838 (2012) invånare.

Staden grundades 1669 och upphöjdes till staden i 1832 med namnet på Manaus som betyder ”gudarnas moder.” Det var i mitten av gummit under det sena 1800-talet, och under perioden byggdes även en opera. Nu tandköttet förlorat sin betydelse, men andra industrier såsom cellulära fabriker har kommit sedan Manaus är en fri ekonomisk zon.

På grund av sitt läge i Amazonas regnskog Manaus lockar ett stort antal turister varje år som kommer att uppleva den underbara växtlighet och djurliv. Många floden utflykter i regnskogen startar från staden. En populär utflykt är att besöka den plats där den svarta vattnet i Negro floden möter de bruna vatten Solimões floden utan att ingripa.

Manaus har också många stora parker med naturskog. Den största urbana skogen i världen där universitetet i Amazonas i Manaus, som grundades 1909.

18 km från centrum är Ponta Negra stranden är också en populär nattliv område. Bland attraktionerna är ett växthus med orkidéer, ett zoo och välbevarade skog.

Staden har ett rikt kulturliv. Varje år i oktober höll Boi Manaus Festival är en stor fest i norra brasilianska kulturen.

Brigadeiro Eduardo Gomes Manaus internationella flygplats ligger 14 miles norr om centrum.