Hyrbil Brasilien

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Brasilien

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Brasilien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brasilien genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brasilien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brasilien guide

Biluthyrning Brasilien
Hyrbil Brasilien

Brasilien är det största landet i Sydamerika – både vad gäller befolkning (ca 200 miljoner 2010) och i område (8,5 miljoner km2). I huvudstaden Brasília är hem till cirka 2,3 miljoner människor, men det finns flera städer som är större, bland annat Sao Paulo (11 miljoner) och Rio de Janeiro (6,1 miljoner euro).Det officiella språket är portugisiska. Brasilien gränsar följande länder: Argentina, Colombia, Bolivia, Peru, Paraguay, Uruguay, Venezuela, Surinam, Guyana och Franska Guyana.

Brasilien är rikt på naturresurser, och i norr domineras av stora regnskogar, medan i söder och öster finns flera stora bergskedjor. Landets högsta topp är Pico da Neblina som tornar 2994 meter över havet. Flera av kontinentens största floder som rinner genom Brasilien. Regnskog område skärs av världens mest vattenrika flod, Amazonas – medan Paraná flyter från bergen i söder och in i grannlandet Paraguay och Argentina.

I samband med Paraná hitta den mäktiga Iguacu Falls, som är en del av landets främsta attraktion – Iguacu National Park. Det fortsätter i Argentina (och enheter där Iguazu). Denna nationalpark, både den brasilianska och argentinska sidan – en UNESCO: s världsarvslista.

Brasilien övervägas, särskilt på grund av de rika naturtillgångar och god tillgång på arbetskraft, som den ledande landet i Sydamerika i ekonomisk mening.

Den största flygplatsen i Brasilien är Rio de Janeiro (Galeão), medan den näst största är Congonhas flygplats i Sao Paolo.