Hyrbil Mendoza

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Argentina
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mendoza

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mendoza

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mendoza genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mendoza. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mendoza guide

Biluthyrning Mendoza
Hyrbil Mendoza

Mendoza är väster om Argentina vid foten av Anderna och är den största staden i provinsen Mendoza.Centret har 114.822 (2010) invånare. Med de omgivande städerna, Gran Mendoza, befolkningen i 848 660 invånare

Nära Aconcagua i Anderna, vilket är den högsta toppen på västra halvklotet, karakterisera denna lugna stad. Varje år lockar ett stort antal resenärer som försöker klättra 6962 meter höga topp. I området finns det flera spännande möjligheter Forum för vandrare och klättrare. Rafting är en annan populär attraktion.

Vinproduktionen lockar ett stort antal besökare till Mendoza. Argentina är världens femte största vinproducent och de flesta av det vin som produceras i Mendoza. Vingårdarna ligger vackert belägna vid foten av Anderna och det torra klimatet, med svala nätter och varma dagar gör förhållandena perfekta. Det finns goda möjligheter att besöka de tusentals vingårdarna, några kilometer från stadens centrum. I synnerhet fyllig och rund malbec vin, Mendoza är känd för.

I mitten av Mendoza kan besökas till fots, och koncentreras kring Plaza Independencia med sin vackra fontän. Staden erbjuder många bra restauranger med bra urval av argentinska viner.

Den närmaste flygplatsen är Aeropuerto Internacional Gobernador Francisco Gabrielli, mer känd som El Plumerillo. Det ligger 11 km norr om staden.