Hyrbil Mexico City Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mexico City Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mexico City Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mexico City Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mexico City Flygplats guide

Biluthyrning Mexico City Flygplats
Hyrbil Mexico City Flygplats

Mexico City International Airport (MEX) är den största flygplatsen i Latinamerika och en av de 50 mest trafikerade i världen. Flygplatsen ligger 11 km nordost om centrum av Mexico City.

Flygplatsen heter på spanska ”Aeropuerto Internacional de la Ciudad de Mexico”, och kallas också Benito Juarez International Airport.

Flygplatsen betjänar 25 miljoner passagerare årligen (2010), och härifrån finns det direktflyg till mer än 300 destinationer världen över.

Mexico City Airport öppnade 1952 och har idag två terminalbyggnaderna. Det finns ett antal anläggningar på flygplatsen – inklusive butiker, restauranger, kaféer, barer, apotek, vårdcentral, busieness-center, uttagsautomater och Internetkaféer. Det finns också flera hotell på flygplatsen, inklusive Hilton Mexico City Airport Hotel.

För att nå stadens centrum från flygplatsen, kan du ta tunnelbana, buss eller taxi. Om du vill hyra en bil i Mexico City, ett antal biluthyrningsföretag i sina dotterbolag i ankomsthallen på flygplatsen – inklusive de berömda aktörer som Avis, Hertz, Budget och Sixt.