Hyrbil Mexico

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Mexico

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mexico

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mexico genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mexico. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mexico guide

Biluthyrning Mexico
Hyrbil Mexico

Mexiko är den sydligaste landet i Nordamerika, med en yta på nästan 2 miljoner km ². Det har kust i väster av Stilla havet och i öster av Mexikanska golfen och Karibien.   Landet har en gemensam gräns med USA i norr och Guatemala och Belize i sydost.Det är lite över 112 miljoner invånare (2010) i Mexiko. Omkring 20 miljoner av dessa bor i och omkring huvudstaden Mexico Stad (Om 9 miljoner i själva staden).Landets högsta topp är vulkanen Pico de Orizaba.

Andra större städer i Mexiko: Guadalajara (4,4 miljoner i storstadsområdet), Monterrey (4 miljoner), Puebla (2,7 miljoner), Toluca (1,8 miljoner), Tijuana (1,7 miljoner) och Leona (1,6 miljoner euro).

Mexiko är ett land som är mycket rik på fynd från antiken. Bland resterna av den gamla aztekerkulturen hittar vi den imponerande Solpyramiden i den gamla Teotihuacan. Det är daterat till 200-talet. Det finns också mer antika arvet – inklusive den runda pyramiden i Cuicuilco från omkring år 300 f.Kr.Kr.

Landskap och klimat i Mexiko är mycket varierande, från en torr, öken-liknande landskapet i norr till tropiska regnskogar i söder. Det finns också betydande bergsområden, där den högsta toppen, Pico de Orizala, skjuter 5   700 meter över havet.De väsentliga, vatten-rika floden Rio Bravo / Rio Grande mynnar ut i Mexikanska golfen, bildar gränsen mellan Mexiko och USA.

Mexikos största flygplats är Benito Juarez International Airport, som ligger vid huvudstaden Mexico City.En annan stor flygplats är Hermanos Serdan internationella flygplats nära staden Puebla.