Hyrbil Miami

 1. Hem
 2. chevron_right
 3. Hyrbil USA
 4. chevron_right
 5. Hyrbil Miami

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Miami

Jämför priser och hitta billig biluthyrning i Miami från välkända och lokala biluthyrningsföretag. Försäkringar och obegränsad körsträcka ingår. Spara upp till 70% på biluthyrning i Miami genom oss.

Miami guide

Bilutleie Miami
Miami Biluthyrning

Miami ligger på den sydöstra kusten av Florida vid Atlanten, mer specifikt i den södra delen av den så kallade ”Gold Coast” (”Gold Coast”). Staden har 409 000 invånare (2020), medan huvudstadsregionen har en befolkning på 5,5 miljoner.

Miami är Floridas största storstadsområde, och ett viktigt turistnav – som tar emot så många som 10 miljoner besökare per år. Det är också en av USA: s viktigaste hamnstäder – och Miami är utgångspunkten för kryssningsbåtstrafik på Karibiska havet.

Staden är ett industriellt centrum och är ledande inom finans, handel, kultur, media, underhållning, konst och internationell handel.

Attraktioner

Ett stort dragkort för turister är Miami Beach – som är en av USA: s mest kända badorter. Miami Beach ligger 3,7 mi nordost om centrum, där det finns breda och välkomnande stränder samt en strandpromenad – där lyxhotell, restauranger och nattklubbar ligger sida vid sida.

Miami har också ett antal teatrar, museer, opera, parker och musikställen, och en stor turistattraktion för hela familjen är ”Miami Seaquarium” – ett akvarium där du också kan titta på delfinshower. Det finns också ett antal konstmuseer i Miami. Dessutom har staden zoologiska och botaniska trädgårdar.

Miami Beach – en av de mest kända badorterna i USA.

Utforska Miami med biluthyrning

Miami ansluter sig till Fort Lauderdale– och våra rekommenderade angränsande körvägar är lika relevanta som de du kan läsa här. Om platser och sevärdheter som Key West, Everglades, Disneyworld, Kennedy Space Center och oceanografi intresserar dig, läs om detta i vår Guide för Fort Lauderdale. Här är några andra spännande körvägar som också är populära i denna del av Florida.

Om du är en kärlek till dykning, gå till Biscayne National Park.

Biscayne National Park – Det bästa dykområdet i USA

Beläget strax söder om Miami, består denna nationalpark nästan helt av oceaner. Så mycket som 95% av det särskilda området ligger utanför kusten. Biscayne är också namnet på viken som utgör parken. Här hittar du vad många tror är det bästa området för dykning och snorkling i USA. Inne i bukten finns korallrev som lockar fisk och andra marina djur, inklusive den amerikanska manatee (sjöko), havssköldpaddor,alligatorer och amerikanska krokodiler. Om du vill uppleva denna naturliga pärla, är det bäst att köra till ett av lägren eller turistcentra. De flesta arrangerar guidade båtturer,kajakturer, de hyr ut dykutrustning, och flera har faciliteter för boende.

 • Från Miami till Homestead Bayfront Park i Biscayne National Park, det är ca 40 miles. Körtiden vid normal trafik är cirka 45 minuter.
Det är lyxlivet som är i fokus för Palm Beach.

Palm Beach – Miljardärer’ Resort

Palm Beach är ön som ligger utanför fastlandet och som du kan nå via de broar som avgår från grannstaden West Palm Beach. Platsen anses traditionellt vara en exklusiv bostadsort för kändisar och rika människor. Här finns många stora och imponerande herrgårdar, lyxhotell, historiska byggnader, och inte minst, en vacker strand som sträcker sig från ände till ände på den avlånga ön. Förutom att bada och sola är det lyxlivet som står i fokus för Palm Beach. Restaurangerna är bra, den shopping exklusiva, och atmosfären ganska avkopplande. Det finns fina parker här, golfbanor i mycket gott skick, och många aktiviteter för dem som gillar att utforska havet utanför.

 • Från centrala Miami till Palm Beach är det cirka 115 kilometer. Du kör genom de sammanhängande städerna hela vägen, och spenderar ca 1 timme och 10 minuter.
Om du har tur när du dyker kan du uppleva grottan – en av världens minsta havssköldpaddor.

Key Largo – Dykning paradis nära Miami

Key largo är den första stora ön du når när du lämnar fastlandet på väg till Key West. Detta är en av Floridas bästa platser för dem som gillar att simma, snorkla och dyka, titta på havsdjur, simma med delfiner ochnjuta av oändliga och vackra stränder. Förutom fisk och andra vilda djur, det finns korallrev,förstörda båtar, statyer och andra anmärkningsvärda att titta på havsbotten utanför Key Largo. Detta är också det område att ta en båttur från, även om du vill prova på fiskelyckan. Fisk och skaldjur är naturligtvis centralt för restaurangerna i Key Largo. Här hittar du ett rikt utbud av goda matställen, med utsökt mat baserad på färska råvaror.

 • Från Miami till Key Largo är det cirka 110 kilometer. Körtiden kommer att vara cirka 1 timme och 15 minuter.

St. Augustine – Lite av det antika Europa

St Augustine är den äldsta europeiska bosättningen på det amerikanska fastlandet. Här kom den spanske amiralen Pedro Menendez de Aviles 1565, och grundade det som blev huvudstad i den spanska delen av Florida. Senare styrdes denna stad också av engelskt styre, innan Florida blev en del av USA. Stadens historiska byggnader är därför från båda europeiska epoker. Huvudattraktionen är fortet från 1670-talet,Castillo de San Marcos. I St Augustin kan du också besöka ungdomens källa, Ponce de Leon’s Fountain of Youth, promenera i små gator som är nästan oförändrade sedan 17 och 18-talen, och du hittar flera intressanta museer i staden.

 • Det är ungefär 505 miles från Miami till St Augustine. Körningen utan att stanna tar cirka 4 timmar och 30 minuter.
 • Du passerar många andra spännande platser på vägen, såsom West Palm Beach, Orlando och Daytona Beach.
St Augustine är den äldsta europeiska bosättningen på det amerikanska fastlandet.
Från en av gatorna i West Palm Beach.

Parkering och trafik med biluthyrning

När du ska parkera i centrala Miami är det oftast bäst att sätta hyrbilen i ett bevakat garage. Dessa hittar du väldigt många av, men observera att priserna kan variera kraftigt. De största hotellen är också ett bra alternativ. De flesta har säkra parkeringsplatser och är öppna för personer som inte bor på hotellet.

Det finns en hel del biltrafik i Miami, som du förväntar dig i de flesta amerikanska städer. Under rusningstid är det naturligtvis svårast att ta sig dit, särskilt på de motorvägar som går in och ut ur centrum. Generellt sett bör du ägna mer uppmärksamhet när du kör en bil på amerikanska vägar än du kanske är van vid. I USA inträffar trafikolyckor något oftare än i många europeiska länder, och Florida är på toppen av skadestatistiken.

Flygplats

Miami International Airport är en av två huvudflygplatser i denna del av Florida. Den andra är Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, och var du anländer beror helt på vilket flygbolag du använder. Båda flygplatserna betjänar företag som Air France, British Airways och Lufthansa.

Flygplatsen i Miami är bland de 40 mest trafikerade i världen. Det tjänar cirka 46 miljoner passagerare per år, och har en särskilt hög mängd trafik som går till Sydamerika och resten av USA. Det finns tre huvudterminaler här, North Terminal (blå), Central Terminal (gul) och South Terminal (röd, respektive).

Biluthyrningsföretag buntas in i vad som kallas MIA Rental Car Center. Centret ligger på tredje våningen mellan garagen Dolphin och Flamingo. Om du använder rullgatorna märkta ”Skyride” kan du enkelt ta dig dit. Från och med idag finns det 15 biluthyrningsföretag som ligger på flygplatsen i Miami. Detta är praktiskt taget alla välkända internationella aktörer (Hertz, Budget, Avis, Sixt, och mer), samt några amerikanska företag.

 • Miami International Airport ligger i själva staden, och bara några kilometer i flygbolaget från kusten. Avståndet till Downtown Miami är ca 14 kilometer, med en körtid på 10 till 15 minuter.
Modern arkitektur på Miami Airport.