Hyrbil Milano Malpensa Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Milano Malpensa Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Milano Malpensa Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Milano Malpensa Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Milano Malpensa Flygplats guide

Biluthyrning Milano Malpensa Flygplats
Hyrbil Milano Malpensa Flygplats

Den internationella Milano Malpensa Airport (MXP) är norra Italiens största flygplats och ligger 48 km nordväst om staden Milano.

Flygplatsen betjänar 19 miljoner passagerare årligen (2011), och har stort utbud av internationella och interkontinentala flygningar. Milano Malpensa flygplats är den viktigaste knutpunkten för flygbolagen Air Italy, Air One och EasyJet.

Flygplatsen har två terminaler, T1-T2 Malpensa väster och norr-Malpensa. Terminaler på avstånd från varandra, och det finns bussar mellan dem var 20 minuter. Terminal 2 används för charterflyg och billiga (främst av lågprisbolag Ryanair och easyJet).

Från flygplatsen till centrum av Milano, tåg och bussar. Dessutom kan du använda taxi transporter. Om du går vidare till Milano näst största flygplats – Milano Linate flygplats – det finns också buss hit.

Om du vill hyra en bil i Milano, har ett antal biluthyrningsföretag på sina kontor på flygplatsen – inklusive Avis, Easycar, Europcar, Hertz och Sixt.

Det finns ett antal anläggningar i Milano Malpensa flygplats för resenärer – inklusive bra utbud av butiker (inklusive tullfri butik), restauranger och barer.Detta gäller för båda terminalerna. Det finns också businesscenter på flygplatsen samt information disk, banker, växlingskontor, bankomater och vårdcentral.

Det närmaste hotellet är ”Hotel Malpensa Cilla”, som ligger 500 meter från flygplatsen.