Hyrbil Milano

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Italien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Milano

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Milano

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Milano genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Milano. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Milano guide

Biluthyrning Milano

Hyrbil Milano

Milano ligger i norra Italien, och är huvudstad i regionen Lombardiet.Staden har cirka 1,3 miljoner invånare (2011), medan huvudstadsregionen inklusive förorter har en befolkning på 7,5 miljoner euro.

Milano är Italiens näst största stad (efter Rom ), och landets största industriella, ekonomiska och kommersiella centrum.Staden är också ett viktigt transportnav.

Milan ligger mellan floderna Ticino och Adda i en bördig slätt, ca. 120 m

Milan är en av världens ledande mode städer och är ett shoppingparadis för shoppare. Dessutom är staden ett viktigt kulturellt centrum, och är känd för sina många kyrkor, museer, konstgallerier, konsertsalar och teatrar.

En av de mest populära turistattraktionerna i Milanos gamla stadsdel med katedralen “Duomo” i vit marmor från 1522. Katedralen är den 3: e största i Europa, och är byggd i gotisk stil.

Även det berömda operahuset “Teatro alla Scala” från 1778, ett besök. Opera är en av världens största, med en 3.600 sittplatser.

Andra attraktioner inkluderar Sempione Park med Sforza palats från 1400-talet, ett Leonardo da Vinci-museet och konstmuseet “Pinacoteca di Brera”

Staden har två internationella flygplatser – Milan Malpensa Airport, som ligger 45 miles nordväst om centrum (och den största) och Milano Linate Airport, vilket är 10 miles öster om centrum.

Meny