Hyrbil Molde

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Molde

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Molde

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Molde genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Molde. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Molde guide

Biluthyrning Molde
Hyrbil Molde

Molde är en stad och en kommun i Romsdal Møre og Romsdal län, med 25 849 (2012) invånare.Staden ligger längs den norra sidan av Fannefjord och Molde Fjord och centrum är strax väster om Molde Rivers utlopp.

Staden är den viktigaste industristad i Møre og Romsdal. Den har också en betydande livsmedels-och verkstadsindustrin. Molde är känt för sitt fotbollslag, Molde FK.

Molde erkändes som ett turistmål på 1800-talet, och det var när det var smeknamnet ”staden av rosor” på grund av dess magnifika parker och rosenträdgårdar. En av de mer kända besökarna var tyske kejsaren Wilhelm 2 som tillbringade semestern i de norska fjordarna varje år från slutet av 1800-talet fram till första världskriget. Resor var alltid kompletteras med en vistelse i Molde.

Molde är känd synvinkel röse, som ligger 400 meter över havet och kan klättrade till fots på en stig som går från stadens centrum. Andra attraktioner inkluderar Rådhuset och staty Rose Maiden, katedralen, Aker Stadion och Romsdal Museum. Molde är också en bra bas för att besöka populära platser Trollstigen och Troll Wall. Den vilda och vackra åtta kilometer långa Atlantic Road snoer mellan öar ute till havs är inte långt från Molde. Från staden har utsikt över Molde Panorama med sina 222 toppar. Hurtigruten hamn Molde.

Varje år i juli höll Molde Jazz Festival. Det är en av de viktigaste jazzfestivaler, och har besökts av legender som Miles Davis och Bill Evans.

Molde flygplats Årø ligger 5 miles öster om centrum.