Hyrbil Mongstad

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Norge
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mongstad

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mongstad

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mongstad genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mongstad. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mongstad guide

Biluthyrning Mongstad
Hyrbil Mongstad

Mongstad är en av de viktigaste industriområde ligger nära Bergen kommunala Lindas och Austrheim ca 60 km norr om Bergen. Mongstad är längst norr om halvön Lindas mitt i ett område med typisk västerländsk landskap med fjordar, berg och hav. 13 km sydost om Mongstad är byn Lindas och Lindas halvön finns goda möjligheter till friluftsliv, fiske och bad.

Det är känt för sin stora oljeraffinaderi togs i 1975 av Statoil. Idag också Shell del av intressen. Det är det största exportföretag och ett av företagen i Norge som ger flest jobb.Mongstad är det största oljehamn efter Rotterdam Nederländerna.

På Mongstad är ett nyöppnat teknik testcenter för CO2-avskiljning, är syftet att finna lösningar som gör det billigare och mer effektivt.

Mongstad är utbudet av petroleumprodukter verksamhet i Nordsjön och hamnen får råolja från Nordsjön. Norwegian Hydro är en annan huvudverksamhet.

Det har varit mycket diskussion kring anläggningen i Mongstad. När Stoltenberg regeringen 2006 godkände byggandet av ett gaskraftverk i Mongstad, det lovade att utsläppen bör rengöras från första dagen. Nu är det dock osäkert om reningsverket alls byggs. Ett beslut kommer att fattas under 2016.

Bergen Flesland flygplats ligger 82 km söder om Mongstad.