Hyrbil Mons

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Belgien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Mons

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mons

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mons genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mons. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mons guide

Biluthyrning Mons
Hyrbil Mons

Mons är en stad och en kommun i den belgiska provinsen Hainaut. Staden har 92   523 invånare (2011).Det ligger nära gränsen till Frankrike och under en timme med tåg från Bryssel.Befolkningen talar franska.

Mons är känt för att vara den kulturella huvudstaden i Vallonien och i 2015, Mons valt att vara europeisk kulturhuvudstad. Året kommer att omfatta firas med en stor utställning av Van Gogh Art Museum i BAM. Van Gogh bodde i Mons över ett år, och en av attraktionerna är att besöka huset där han bodde. Annat museum värt ett besök är Museum of Modern Art, MAC: s – Musée des Arts Con-tempo regnar, som ligger i en gammal fabriksbyggnad strax utanför staden. Runt Mons var en gång ett viktigt område för gruvdrift.

Varje år höll en berömd medeltida festival i Mons, The Ducasse de Mons eller Doudou som det heter. Det börjar 58 dagar efter påsk. Mons är känt för sina vackra byggnader och monument, liksom Stadshuset i gotisk stil från 1500-talet. Gamla stan är mycket attraktivt med romantiska smala gator koncentrerade runt Plaza Mayor.

Mons är en stad som har varit värd många viktiga historiska händelser. Det var här som britterna hade sin första match under 1 Världen 23 och 24 Augusti 1914. De var tvungna att ge plats för tyskarna.

Den närmaste flygplatsen är Brussels South Charleroi Airport ligger 47 km från Mons.