Hyrbil Montego Bay

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Jamaica
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Montego Bay

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Montego Bay

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Montego Bay genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Montego Bay. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Montego Bay guide

Biluthyrning Montego Bay
Hyrbil Montego Bay

Montego Bay är en kuststad som ligger i nordvästra delen av Jamaica – nämligen 135 km nordväst om huvudstaden Kingston – vid Karibiska havet.Staden har ca.100.000 invånare (2010). Det sägs att Columbus besökte Montego Bay, då han seglade till Amerika 1492.

Montego Bay är en av Jamaicas viktigaste handels-och hamnstäder, och är även känd som en typisk turistmål med taxfree shopping, bra kryssningsterminal och stränder.

De flesta som reser till Montego Bay gör det på grund av det gynnsamma soliga klimat och fantastiska stränder, som alla ligger stolar är ett typiskt inslag i bilden. Det finns också goda möjligheter till dykning, snorkling och andra vattensporter här. Stränderna i Montego Bay är den mest besökta i Jamaica.

Genom attraktioner annars Rocklands Feeding Station nämns. Här är några av de mest exotiska fåglar i världen – bland dem Jamaica nationella fågel, den distinkta ”doktorn fågel”. Det finns också många kolibrier här, och du kan få hjälp att mata fåglarna. I närheten finns också flera kokos och bananodlingar – som organiserar guidade turer för turister.

Den närmaste flygplatsen är Montego Bay Airport (Sangster International Airport), som ligger 5 km öster om staden. Det är Jamaicas största flygplats.