Hyrbil Mykonos Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Mykonos Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mykonos Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mykonos Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mykonos Flygplats guide

Biluthyrning Mykonos Flygplats
Hyrbil Mykonos Flygplats

Den internationella flygplatsen i Mykonos National Airport (JMK) ligger på den grekiska turistøya Mykonos i Egeiska havet – 4 km sydost om centrum av den huvudsakliga staden ”Chora” (även kallad ”Mykonos”).

Mykonos flygplats betjänar cirka 350.000 resenärer per år. Det är bra chartertrafik på flygplatsen under sommarsäsongen och det finns också regelbundna inrikesflyg härifrån till sådana Aten under hela året.Flygbolag Olympic Airlines och Aegean Airlines flyger på inrikeslinjer,.

Mykonos flygplats öppnades 1971 och har en terminalbyggnad. Det finns relativt få anläggningar för resenärer, men flygplatsen café, tax-free, informationsdisk, Kassa och kort och lång sikt parkeringsplats. Dessutom de internationella biluthyrningsföretag Avis, Hertz och Sixt kontor i terminalbyggnaden.

Att ta sig från flygplatsen till Mykonos stad (”Khora”) kan använda buss eller taxi transport. Vissa researrangörer erbjuder gratis transfer transport från flygplatsen till hotellet.

Om du vill se det mesta av denna vackra grekiska ön rekommenderas att hyra en bil så att du kan upptäcka nya platser i sin egen takt. Om du beställer bilen innan du reser till Mykonos, kommer bilen att vara redo när du kommer till flygplatsen.