Hyrbil Grekland

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Grekland

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Grekland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Grekland genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Grekland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Grekland guide

Biluthyrning Grekland

Hyrbil Grekland

Grekland ligger i sydöstra Europa och till mycket söder om Balkan. Dessutom har landet ett antal större och mindre öar i Egeiska havet, ön Kreta. Fastlandet Grekland gränsar till Albanien i nordväst, det Republiken Makedonien och Bulgarien i norr, och Turkiet i öster.Befolkningen är cirka 10, 8 miljoner (2010), och landet med en yta på ca. 132   000 km ².I huvudstaden Aten är hem för 745.500 personer (3,5 miljoner om hela storstadsområdet ingår).

Andra större städer är Thessaloniki och Pireus på fastlandet, Heraklion ( Iraklion ) på Kreta och Rhodos stad på ön Rhodos.

Landskapet i både Grekland och i många av öarna (t.ex.Kreta) består av en massa berg – med flera toppar på upp till mellan 2000 och 3000 meter.

Grekland har ett antal historiska sevärdheter att erbjuda – många går tillbaka till antiken – och ett antal av dem världsarv. Detta inkluderar Akropolis i Aten, resterna av den minoiska kulturen på Kreta (Knossos bl.a.palasset) – som är från tiden mellan ca. 2000 och 1450 f.Kr. Kr.

Den största flygplatsen i Grekland, Eleftherias Veniselos internationella flygplats, som ligger några miles öster om Aten.Annars kan flygplatserna i Rhodes och Kreta mycket upptagen – och har en stor turisttrafik på sommaren.

Destinationer

Meny