Hyrbil Nagasaki

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Japan
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Nagasaki

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nagasaki

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nagasaki genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nagasaki. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nagasaki guide

Biluthyrning Nagasaki
Hyrbil Nagasaki

Nagasaki ligger på den sydvästra kusten av ön Kyushu, och är huvudstad i prefekturen med samma namn. Nagasaki har över 450.000 invånare (2006), och är först och främst en viktig hamn och industristad – där författaren är både en del tung industri, varv och fisk företag bearbetning. Staden har sin egen högskola och är också katolska stift.

Nagasaki har haft stadsrättigheter sedan 1568, och var lite över 200 år (1639-1859) var den enda japanska hamnstaden som var öppen för handel med Kina och Nederländerna.

Den Nagasaki annars mest känd, har varit föremål för en av de två atombomberna föll på Japan i augusti 1945 (de andra föll, som ni vet, över Hiroshima).Detta orsakade en enorm förödelse. Nästan 40.000 människor dödades och lika många skadades. Mer än en tredjedel av staden var i ruiner.

Nagasaki var helt återuppbyggdes efter kriget, men med stora förändringar. En del av spillrorna lämnades som minnesmärken, och i förhållande till någon av dessa byggdes en egen atombomb museum. Det finns för närvarande bland stadens mest besökta attraktioner. Inuti den brutna Urami katedralen var chef för ett hittade Maria Form. Detta senare monterad på en ny form, och   2005 – 60-årsdagen av atombomben – lägga den i ett kapell på den ombyggda domkyrkan.Kapellet heter ”Vår Fru av atombomben.”

Andra attraktioner inkluderar Nagasaki Clover Trädgård med sina vackra trappor, dammar och fontäner. Det ligger på en sluttning söder om centrum. Eller så kan du ta linbanan upp till 333 meter höga berget Inasa-Yama, och få en fantastisk utsikt över Nagasaki och omgivande områden. Dessutom Wharf District Dejima Wharf är väl värt ett besök. Det var ursprungligen en holländsk handelsplats, men idag finns det en mängd olika restauranger, barer, gallerier och butiker.

Den närmaste flygplatsen är Nagasaki Airport, som ligger 18 miles nordväst om centrum.