Hyrbil Namur

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Belgien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Namur

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Namur

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Namur genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Namur. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Namur guide

Biluthyrning Namur
Hyrbil Namur

Namur (Nameur i Vallonien, Namen på nederländska) är den största staden i den belgiska regionen Vallonien och ligger i det land där floderna Sambre och Meuse möter 60 km från Bryssel. Namur är också namnet på provinsen stad är i. Staden har 109.765 invånare (2011) Det officiella språket är franska och den lokala dialekten kallas Valon.

Namur är en stad med historia för länge sedan och har många intressanta byggnader såsom barock Saint Aubain katedralen. Den huvudsakliga sevärdheten är slottet omgivet av murar ligger på en kulle i gamla stan, ”citadell”. Det är en av de bevarade viktigaste fästningar i Europa. En annan attraktion är att besöka de vackra trädgårdarna i slottet Chateau d’Annevoie strax utanför staden. Det var ett strategiskt viktigt punkt när tyskarna invaderade Belgien 1914 en Världskriget, och även drabbats hårt under 2: a Världskriget.

Turistsäsongen öppnar den tredje lördagen i april med ”folk dagar.” En viktig händelse är slutet av september den vallonska festivalen. Förutom traditionell mat och dryck finns ett antal kulturella evenemang, utställningar, konserter och även sportaktiviteter. Så få återuppliva och hålla gamla traditioner vid liv i regionen. Runt påsk, höll en stor ölfestival.

Namur Suarlée flygplats är en regional flygplats i Belgien, som ligger cirka 8 miles norr om Namur.