Hyrbil New Orleans

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil USA
  4. chevron_right
  5. Hyrbil New Orleans

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning New Orleans

Hitta det bästa priset på biluthyrning i New Orleans genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i New Orleans. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

New Orleans guide

Biluthyrning New Orleans
Hyrbil New Orleans

New Orleans är där Mississippifloden rinner ut i Mexikanska golfen, och är den största staden i den amerikanska delstaten Louisiana.Staden har en befolkning på cirka 470.000 invånare (2010).

Mycket av staden är lägre än den genomsnittliga vattennivån i Mississippi, och staden är därför mycket sårbar under de många orkaner som ofta blåser här – något boende plågsamt fick igenom när orkaner ”Catherine” och ”Rita” rasade under 2005/2006.

Det var den franska som grundade New Orleans 1718. Fram Louisiana, en del av USA i 1803, var New Orleans politiska historia relativt turbulent – där fransmännen och spanjorerna turades om att ”äga” staden.New Orleans var också en av USA: s största slavmarknaderna.

Den moderna New Orleans är den viktigaste hamnstaden stater runt Mississippi – och har sedan 1947 haft status som så kallade fria portar. Ekonomiskt oljeindustrin och turism är de viktigaste inkomstkällorna.

En stor turistattraktion i New Orleans är den gamla franska kvarteren ”Vieux Carré”. Här är de smala, pittoreska gator och vackra trädgårdar. Staden är också den magnifika Louis Cathedral från slutet av 1700-talet. Även den berömda grönsaksmarknaden ”Franska marknaden” finns här.

De främsta shoppingområden är dock i de nyare, moderna stadsdelar. Den mest kända shoppinggatan ”Canal Street”. I dessa byelene finns också en mängd vackra, lummiga parkområden.

Annars märkt New Orleans av sin historia som ”jazzens hemstad” och en av de stora söner Louis Armstrong – som båda har en park och en flygplats uppkallad efter honom. Det finns fortfarande många aktiva jazzklubbar i staden – som också är känd för sin vilda, årlig karneval, ”Mardi Gras”.

Det finns två stora flygplatser i New Orleans – New Orleans International Airport, som ligger 19 km väster om stadens centrum och New Orleans Lakefront Airport. Detta ligger 7 km nordost om centrum.