Hyrbil Niagara Falls

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Canada
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Niagara Falls

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Niagara Falls

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Niagara Falls genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Niagara Falls. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Niagara Falls guide

Biluthyrning Niagara Falls
Hyrbil Niagara Falls

Niagara Falls är en grupp av tre vattenfall i Niagara floden som rinner från Lake Erie och Lake Ontario. Niagara Falls ligger på gränsen mellan USA och Kanada mellan Ontario och staten New York. Fallen är inte särskilt lång, men mycket bred och leder som sex gånger mer vatten per sekund än Victoria Falls. Niagara kommer från Native American och betyder ”åska vatten”

Hästskofallen kallas vattenfallen ligger på den kanadensiska sidan med en total bredd på 640 m och en höjd av 54 meter De skiljs åt av Goat Island ö och 94% av det vatten som passerar genom Hästskofallen. Rätten för vattenfall beläget på den amerikanska sidan av Niagara Falls är 305 meter bred och 50,9 meter hög.

Den internationella gränslinjen ursprungligen drogs genom Hästskofallen redan 1819, men gränsen har länge varit omtvistad på grund av naturlig erosion och konstruktion. År 1929 undertecknade Kanada och USA ett avtal om att bevara faller eftersom en stor del av flödet går till produktion av vattenkraft. Tung erosion 0,6 till 3 meter per år, faller flytta längre och längre söderut mot Lake Erie.

På natten är det populärt att beundra fall från den kanadensiska sidan eftersom artificiellt ljus lyser båda sidor.

På den amerikanska sidan finns researrangörer som leder vandrare till en punkt under vattenfallet som kallas Bridal Veil. På den kanadensiska sidan finns plattformar som erbjuder en spektakulär utsikt över fallen. Det är observatorier med utrustning som ger intryck av att vara under vattenfallet.

De närmaste flygplatserna till Niagara Falls Airport men det är mycket små. Buffalo-Niagara International Airport ligger 40 miles från fallen.