Hyrbil Norrköping

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Sverige
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Norrköping

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Norrköping

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Norrköping genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Norrköping. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Norrköping guide

Biluthyrning Norrköping
Hyrbil Norrköping

Norrköping är en stad i Östergötlands län och Norrköpings kommuns administrativa centrum i stort sett i Bråviken som är en arm av Östersjön. Staden har en befolkning på 87.247 invånare (2010), och ligger 162 km sydväst om Stockholm.

På grund av en stor textilindustri, har staden haft smeknamn som ”Sveriges Manchester ”och även” Peking ”.År 1950 fanns det totalt 54 fabriker med 6.600 anställda i staden. Många av fabrikerna var långt Motala ström.  De vackra gamla industribyggnader (mestadels från mellan 1850 och 1910) är sedan används för andra ändamål, bland annat Arbetets museum är här och Stadsmuseet.

Centret är koncentrerad kring Gamla torget omgivet av byggnader från 1700 – och 1800-talet. Norrköping är den perfekta staden att vandra runt i, är Drottningsgatan stadens huvudgata som sträcker sig från Norra promenaden och järnvägsstationen från 1866 till konstmuseet från 1946.

Ruinerna av slottet Johannisborg från 1613 är ett annat ställe som är värt ett besök. På sommaren planterade 25.000 kaktusar i Carl Johans Park och bildar en kaktus plantage.

Kolmårdens Djurpark ligger 30 km norr om Norrköping. Förutom djurparken har ett akvarium där bland annat kan du se ormar, krokodiler och hajar.

Norrköpings flygplats ligger 3 km från centrala Norrköping.