Hyrbil Nurmijärvi

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Finland
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Nurmijärvi

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Nurmijärvi

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nurmijärvi genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nurmijärvi. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nurmijärvi guide

Biluthyrning Nurmijärvi
Hyrbil Nurmijärvi

Nurmijärvi är en kommun och en stad i landskapet Nyland i Finland.Nurmijärvi har 40.661 invånare (2012), medan centrum är Nurmijärvi Kyrkby har ca 7000 invånare. Nurmijärvi ligger 30 km norr om huvudstaden Helsingfors.

Nära Helsingfors har lett till en betydande tillväxt i samhället de senaste åren. Andra städer i Nurmijärvi är Klövskog och Rajamäki. De flesta människor går till Helsingfors när att shoppa eller uppleva kulturen. Även näringslivet domineras av nära Helsingfors.

Sjön som gav kommunen dess namn delvis dräneras på 1920-talet för att skapa jordbruksmark. Nurmijärvi är mest känd som födelseplatsen för Finlands stora författare, Aleksis Kivi (1834-1872). Hans lek Nummmisuutarit (The Cobblers Heath) med färgglada scener av livet på landsbygden på 1800-talet utförs varje sommar på en utomhus skede i Palojoki, byn där Kivi föddes. Den tidigare Finlands statsminister Matti Vanhanen bor i Lepsämä i Nurmijärvi.

Den närmaste flygplatsen är Helsingfors-Vanda flygplats vilket är 19 km bort.Hyvinkaa flygplats ligger 21,3 mil längre norrut till Helsingfors-Malm flygplats är 27 km.