Hyrbil Olbia Flygplats

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Italien
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Olbia Flygplats

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Olbia Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Olbia Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Olbia Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Olbia Flygplats guide

Biluthyrning Olbia Flygplats
Hyrbil Olbia Flygplats

Olbia flygplats (OLB) är en internationell flygplats belägen öster om den italienska ön Sardinien – ca 3 km sydost om centrum av hamnstaden Olbia.

Flygplatsen heter på italienska ”Aeroporto Olbia Costa Smeralda”, och är en av de tre internationella flygplatser som är belägna på ön. Kustregionen Costa Smeralda är ett populärt turistmål, och det finns stora charter på Olbia flygplats under sommarsäsongen.

Flygplatsen betjänar 1, 6 miljoner passagerare per år (2010), och det går både permanenta och säsongsbetonade direktflyg härifrån till hemlandet och utomlands. Ett antal flygbolag flyger här – inklusive Air Berlin EasyJet, Lufthansa och norska. Några populära destinationer inkluderar   Berlin, Wien, London, Paris, Prag, Oslo, Köpenhamn och Stockholm.

Flygplatsen har en terminalbyggnad som helt renoverades och uppgraderades 2004. Det finns en mängd faciliteter här för resenärer – inklusive butiker, barer, restauranger, informationsdisk, konferenscenter, vårdcentral, banker, bankomater, apotek och valfria internet.

Olbia flygplats är väl anpassad för rörelsehindrade. Det finns inga hotell på flygplatsen – det närmaste hotelsl ”Borgo di Campagna” ligger 6 km från terminalbyggnaden.

Om du vill hyra en bil i Sardinien, har ett antal välrenommerade kontor hyrbil på Olbia flygplats. – Inklusive Easycar, Europcar och Hertz.

Man kan annars ta en taxi eller buss för att komma till centrum av Olbia flygplats.