Hyrbil Olkusz

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Polen
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Olkusz

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Olkusz

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Olkusz genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Olkusz. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Olkusz guide

Biluthyrning Olkusz
Hyrbil Olkusz

Olkusz är en stad i södra Polen inte långt från gränsen till Tjeckien och Slovakien, cirka 30 miles nordväst om Krakow.Den har 37.552 invånare (2006) och är den största staden i regionen Olkusz.

Det första skrivna dokumentet som hänvisar till staden är från 1299. Staden var ursprungligen kontrolleras av medborgare av tysk härkomst, och invånarna var mestadels rika på grund av blygruver område. Även silver finns här.

Staden ligger vid floden Baba nästa Krakowsko-Częstochowska Highlands. Om 40 miles väster om staden är staden Czestochowa besöks av omkring fem miljoner turister och pilgrimer varje år. Pilgrim är svarta madonnan i Czestochowa, även kallad Black Maria, hålls i Jasna Góra-klostret i staden och utföra många mirakel.

Nära till Krakow, en av Polens mest besökta städer är också central Olkusz.

En av de mest kända bilderna i världen som används som illustrationer av Förintelsen grymheter av Rabbi Moshe Dayan i Hagerman, en domare i Olkusz, som gjorde narr av och missbrukas av tyska soldater. Bilden senare identifierades av människor som överlevt kriget och daterad till 31 i juli 1940, även kallad ”blod onsdag i Olkusz»

Den närmaste större flygplats är Johannes Paulus II International Airport Kraków-Balice, 39 km från centrumet av Olkusz, Polen.En annan stor flygplats är Katowice internationella flygplats, 51 km bort.