Hyrbil Osaka

  1. Hem
  2. chevron_right
  3. Hyrbil Japan
  4. chevron_right
  5. Hyrbil Osaka

Jämför över 1 600 hyrbilsföretag

Garanterat lågt pris på hyrbilar

Vi jämför över 1 600 hyrbilsföretag för att hitta lägsta pris

Kvalitetssäkrade företag

Jämför priser från alla välkända biluthyrningsföretag inklusive Avis, Sixt, Hertz och Europcar.

Obegränsad körsträcka och försäkring

Försäkring och obegränsad körsträcka ingår för de flesta destinationer

Inga dolda kostnader eller avgifter

Vi lägger aldrig till några avgifter för kreditkort eller andra dolda kostnader

Avboka eller ändra gratis

Gratis avbokning upp till 48 timmar före avhämtning. Vi tar inte ut någon ändringsavgift.

Vi är alltid tillgängliga

Vår kundtjänst är alltid tillgänglig om du stöter på något problem

Biluthyrning Osaka

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Osaka genom att använda formuläret till vänster. Goautos.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Osaka. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Osaka guide

Biluthyrning Osaka
Hyrbil Osaka

Osaka ligger på sydkusten av ön Honshu, den Osakabukta. Med sina 2700 tusen invånare (2010) är Japans tredje största stad. Osaka är också centrum för landets näst största industriområde, Hanshin, som även omfattar städerna Kobe, Amagasaki, Kishiwada och Nishinomiya.Dessutom är Japans gamla huvudstad Kyoto ligger intill detta område. Hanshin står för den femte av Japans totala industriproduktionen.

Osaka är också en viktig trafikplats, och också en signifikant port och handel. Dessutom finns det flera universitet och högskolor här.

Redan i 600s fanns en marknad där Osaka ligger i dag, och under medeltiden var det känt under namnet Maniwa. År 1909 var staden utsatts för en katastrof brand, där mycket av staden lades i aska. Även under 2 Världskriget förstörde delar av staden. Men sammantaget ombyggda och Osaka är idag en modern stad. Den gamla stadsstrukturen bevaras, och några av de särdrag Osaka City, alla kanaler, vilket är ett resultat av staden byggdes på en floddelta.

Annars Osaka en av Japans mest framstående kulturella städer, där särskilt teatraliska konst i många former bedrivs. Den över 300 år gamla marionett tradition ”Bunraku” måste särskilt anges. De använda dockor är i full mänsklig storlek, och Osaka har en speciell scen bara för den här typen av teater – The Bunraku Theatre. Denna teater form har sedan 2003 funnits på UNESCO: s världsarvslista som en särskilt värt att bevara av kulturella uttrycksformer.

Osaka har också flera arkitektoniska pärlor att visa upp. Förutom flera Shinto och buddhistiska tempel är Osaka Castle, en av stadens stoltaste byggnader. Det byggdes 1583 och anses vara en symbol för Osaka. Om du letar efter en helt äkta japansk kulturell erfarenhet, kan man ta en 1 ½ timmes bilresa till bergen sydost om Osaka. Var är den gamla, pittoreska byn Chihayaakasha på över 1100 meters höjd.

Osaka är också en bra shopping stad med flera shoppingområden publik. En av de mest populära besöksmål i detta avseende galleria Ebisubashiuji. Och om du vill njuta av japanska gourmet traditioner, många möjligheter i stort sett var som helst i centrum.

Den närmaste flygplatsen är Kansai International Airport, som ligger cirka 50 miles sydväst om centrum.